Search found 1036 matches

by enio.eltz
07 Feb 2018 14:51
Forum: H323 / IP / Pimphony
Topic: Incoming calls from mobile phones through a public SIP Trunk to an OXO Connect R2.1 are rejected
Replies: 6
Views: 320

Re: Incoming calls from mobile phones through a public SIP Trunk to an OXO Connect R2.1 are rejected

Hi aurelian

Have you ever tried to enable the check-box P-Access-Network-Info in Gateway Parameters --> your SIP gateway --> Identity?
I have been looking for an information during a test here and seen this option.

Best regards.
by enio.eltz
05 Feb 2018 13:04
Forum: H323 / IP / Pimphony
Topic: Incoming calls from mobile phones through a public SIP Trunk to an OXO Connect R2.1 are rejected
Replies: 6
Views: 320

Re: Incoming calls from mobile phones through a public SIP Trunk to an OXO Connect R2.1 are rejected

Hi aurelian As giovanni.attolini wrote, it is necessary to check if OXO is compliant with RFC3455. Looking for OXO datasheet, it does not mention that RFC: Trunk standards compliance RFC 3261, RFC 3261, RFC 3262, RFC 3264, RFC 2327, RFC 2833, RFC 2822, RFC 3515, RFC 360, RFC 3966, RFC 3398, RFC 3323...
by enio.eltz
02 Feb 2018 10:57
Forum: SIP
Topic: INVITE field "to" with letters
Replies: 3
Views: 188

Re: INVITE field "to" with letters

Hi cavagnaro

I think the same. First time I see an INVITE this way. Usually it is just numbers. But it is just a test, and there is no a need to run immediately, I can play with that.

Best regards.
by enio.eltz
02 Feb 2018 07:26
Forum: SIP
Topic: INVITE field "to" with letters
Replies: 3
Views: 188

INVITE field "to" with letters

Hello I am running some tests with a SIP provider. System is OXE R11.0.1-k1.520-42-br-c0s1. I configured SIP External Gateway and OXE is registering and making calls properly. My situation is with the incoming calls, OXE is replying 404 not found. I know the reason, or at least I think I know. The n...
by enio.eltz
17 Jan 2018 05:16
Forum: Networking
Topic: Gateway Status Alive is Down
Replies: 3
Views: 349

Re: Gateway Status Alive is Down

Hi I understand from your remarks it is still with networking problem. It is not the OXO, in my opinion. Every 6-8 Minutes the Remote gateway goes up and down event 223 and 224 This is check out by ping. In gateway parameters or ARS Prefixes you have ICMP configuration (300 ms) that checks up/down o...
by enio.eltz
15 Jan 2018 11:22
Forum: Networking
Topic: Gateway Status Alive is Down
Replies: 3
Views: 349

Re: Gateway Status Alive is Down

Hi md28 You wrote the answer: The ping to the IP address and traceroute to the IP addres to our SIP provider using CMD is fine however trace route using services/webapps could not arrive to the SIP provider end. It is a networking problem. If you can reach SIP provider IP address using CMD from a co...
by enio.eltz
14 Dec 2017 12:08
Forum: Beginner's questions about the OmniPCX OFFICE
Topic: OXO CLIP issue in APA8 Board
Replies: 3
Views: 267

Re: OXO CLIP issue in APA8 Board

Hi
I found the ring cadence is different in intercom and external calls in the Seimens PBX analog lines.
Listen to the FSK signal in both calls. Try to check out if the FSK signal is sent differently from Siemens.

Best regards.
by enio.eltz
07 Dec 2017 12:08
Forum: H323 / IP / Pimphony
Topic: OXO RE-INVITE with Authentication
Replies: 9
Views: 1054

Re: OXO RE-INVITE with Authentication

Hi Clever I am facing the same situation here. Did you change any configuration in OXO to send Re-INVITE after 407? You posted two traces where I can see OXO just sends an ACK after 407 and nothing more. But the last trace you posted, after ALE support, I can see OXO is sendind Re-INVITE. Best regar...
by enio.eltz
21 Nov 2017 05:01
Forum: Beginner's questions about the OmniPCX OFFICE
Topic: Incoming calls to oxo extensions through apa card not ringing
Replies: 3
Views: 292

Re: Incoming calls to oxo extensions through apa card not ringing

Hi

Does it ring in any extension of attendant group?
Is the number of call distribution configured in Public Numbering Plan?

Best regards.
by enio.eltz
07 Nov 2017 07:38
Forum: Beginner's questions about the OmniPCX OFFICE
Topic: poor RBT in OXO
Replies: 3
Views: 279

Re: poor RBT in OXO

Hi

Does it works fine with an analog set connected on the line (out of OXO)?
Is OXO connected to the groud cable?
It may be the board.

Go to advanced search