Search found 26 matches

by milenski
18 Oct 2011 04:33
Forum: TSAPI
Topic: HELP - TSAPI Premium Server installation problem.
Replies: 1
Views: 1941

HELP - TSAPI Premium Server installation problem.

Hello guys, I am trying to install TSAPI premium server with OXE R9.1 with laboratory OPS. Unfortunately I can't get it to work.. Here is what I do: 1. Installed a virtual machine with a fresh installation of windows 2003 R2 sp2 enterprise edition 2. Downloaded from BPWS installation atchive and ext...
by milenski
16 May 2011 04:56
Forum: MAIN
Topic: Strange VoIP configuration - OXE, Sip Provider, Router
Replies: 3
Views: 857

Re: Strange VoIP configuration - OXE, Sip Provider, Router

But does OA5510 have the DSP modules needed for VoIP to PSTN telephony in oreder to use the T0 lines?
by milenski
13 May 2011 04:55
Forum: MAIN
Topic: Strange VoIP configuration - OXE, Sip Provider, Router
Replies: 3
Views: 857

Strange VoIP configuration - OXE, Sip Provider, Router

Hi guys, We have a big installation scenario with many small branch offices (2/3 users). In each Branch location there is a router with 1 T0 interface towards PSTN and 1 IP connection to HQ (OXE). Each branch router is configured to be a SIP provider for the OXE. All users are registred to the OXE a...
by milenski
21 Mar 2011 05:25
Forum: MAIN
Topic: Call list
Replies: 0
Views: 386

Call list

Hi guys, I've been discussing with my colleagues the possibility to get a call list (all calls - answered, unanswered, outgoing, incomming) on your phone or pc.
I can see that My IC 8600 eventually can provide that but with an additional server and licenses.
by milenski
21 Mar 2011 05:19
Forum: GENERAL
Topic: Where is the old forum?
Replies: 2
Views: 522

Re: Where is the old forum?

Ok, thanks.
by milenski
21 Mar 2011 04:35
Forum: GENERAL
Topic: Where is the old forum?
Replies: 2
Views: 522

Where is the old forum?

Hello guys, I haven't been around for a while and I missed what happened to the old forum. Can't find it:)
by milenski
23 Nov 2010 08:24
Forum: Call Center SoftPanel (ALU ProServices)
Topic: Problem starting softpanel server.
Replies: 2
Views: 770

I tried rebooting and starting it separately but it wouldn't start. If I look at catalina output logs I can find the described error there.
by milenski
23 Nov 2010 03:44
Forum: Call Center SoftPanel (ALU ProServices)
Topic: Problem starting softpanel server.
Replies: 2
Views: 770

Problem starting softpanel server.

Hi, Soft Panel server was working ok but a couple of days ago it suddenly stopped. When I attempt to start it I get the following error: SEVERE: Error listenerStart Nov 18, 2010 4:56:53 PM org.apache.catalina.core.StandardContext start SEVERE: Context [/wbm] startup failed due to previous errors Any...
by milenski
08 Nov 2010 04:21
Forum: OmniTouch 8460 Advanced Communication Server
Topic: How to install ACS 8460
Replies: 2
Views: 4227

How to install ACS 8460

Hello, For some reason I can't install 8460 correctly. I got demo license from BPWS, and also downloaded these: eiab5u2-dvd8_1_0b5248-generic-1.iso eiab5.tar.gz.rel_8_1_0b5248.gz When I install the .iso I only get the RHEL OS installed and I can't access http://serveripaddress/admin It seems that no...

Go to advanced search