Search found 20 matches

by amel632
01 Apr 2016 16:18
Forum: OmniSwitch 9000 / 9000E
Topic: OS9700 sends IP parasite traffic to the network
Replies: 0
Views: 879

OS9700 sends IP parasite traffic to the network

Hi. I hope you can help me with this issue. It happens that in the network one distribution switch OS9700 was sending traffic from IP 10.1.0.32 to the network as broadcast. This IP belongs to the omnivista client, but we made a packet capture and found that even with this omnivista client disconnect...
by amel632
24 Sep 2015 12:53
Forum: OmniSwitch 9000 / 9000E
Topic: Files secondary CMM
Replies: 1
Views: 1838

Files secondary CMM

Hi everybody,

I'd like to know how to watch the files on the secondary CMM over a 9700 switch, because I need to know if there is some .pmd file in there.

Thank you,

Alex Melo
by amel632
01 Sep 2015 16:51
Forum: OmniSwitch 6600 / 7000 / 8800
Topic: SW 6602 stopped working suddently
Replies: 2
Views: 2122

SW 6602 stopped working suddently

Hi. I'd like your support with the following issue. Yesterday, suddently switch 6602 stopped working and I saw this on the show log swlog output. After we restarted the switch the issue disappear and it was solved. Could anybody tell me what this log means? I'm worried if it can happened again. Z3-J...
by amel632
10 Aug 2015 13:21
Forum: OmniVista 2500 v3.5
Topic: OV 2500 notification responder fails to execute bat and VBscript
Replies: 6
Views: 2211

Re: OV 2500 notification responder fails to execute bat and VBscript

Hi tds85,

I have the same issue. Could you lend me the .bat file for the script. I don't know how to that Omnivista executes a script when it receives a trap.

Thank you
by amel632
01 Jun 2015 10:43
Forum: OmniVista 2500 v3.5
Topic: Links Lost
Replies: 0
Views: 843

Links Lost

Hi, I'd like your support with the following issue. I have a network with 187 switches in Omnivista 2500 V3.5.7 and suddently the links from a specific switch disappear, but this switch is not out of the network because it answers ping and even I can get in through ssh, but the output of the command...
by amel632
16 Feb 2015 14:46
Forum: OmniSwitch 6400
Topic: Port Mobility Issue
Replies: 7
Views: 1941

Re: Port Mobility Issue

Hi Silvio.

About your first question, the mobility was working fine and suddenly ocurred this issue.
by amel632
16 Feb 2015 14:45
Forum: OmniSwitch 6400
Topic: Port Mobility Issue
Replies: 7
Views: 1941

Re: Port Mobility Issue

Hi Silvio.

Yes, our end customer has this command configured for silent devices, but they decided to use this configuration for all ports that use mobility.

Frank, I tried to posted but the configuration is too long.

Thanks.
by amel632
16 Feb 2015 08:59
Forum: OmniSwitch 6400
Topic: Port Mobility Issue
Replies: 7
Views: 1941

Re: Port Mobility Issue

Hi frank,

Here I attached the whole configuration.

Thank you.
by amel632
13 Feb 2015 15:49
Forum: OmniSwitch 6400
Topic: Port Mobility Issue
Replies: 7
Views: 1941

Port Mobility Issue

Hi everyone. I'd like your support trying to explain why happened this following anomalous behavior. Our end customer has a stack of four OS6400 with version 6.4.5.516.R01. They have configured port 1/31 as follows for mobility: vlan 4 mac 00:1b:21:58:a3:86 vlan port mobile 1/31 vlan port 1/31 defau...
by amel632
18 Dec 2014 17:31
Forum: OmniSwitch 6600 / 7000 / 8800
Topic: 7700 Distribution Switch
Replies: 4
Views: 2291

Re: 7700 Distribution Switch

Hi devnull, You're right. Right now the end customer is in a process of renewall of technology for next year, but meanwhile I have to solve and give them an explanation of this cause. I wanted to know if you couldn't open the file that I attached. Please uncompressed the file and open the inside fil...

Go to advanced search