Search found 42 matches

by Xamuko
26 Jul 2018 17:21
Forum: OmniSwitch 9000 / 9000E
Topic: High latency on 9700E
Replies: 3
Views: 635

Re: High latency on 9700E

devnull wrote:
26 Jul 2018 02:29
No clue.
Check logs, look at cpu utilization in case you encounter latency, port utilization, capture traffic and/or open a ticket
Thanks!, i'll keep checking on it
by Xamuko
25 Jul 2018 16:00
Forum: OmniSwitch 9000 / 9000E
Topic: High latency on 9700E
Replies: 3
Views: 635

Re: High latency on 9700E

Hi guys..well ..update..

problem persists..but it shows randomly every day...sometimes nothing happens and the other day we present latency.
by Xamuko
19 Jul 2018 10:19
Forum: OmniSwitch 9000 / 9000E
Topic: High latency on 9700E
Replies: 3
Views: 635

High latency on 9700E

Hi everyone,

We have 9700E omnisw and suddenly we are facing degraded performance in our network. We noticed that we are facing high latency in the 9700E ports. Any idea where should i start looking?.

Thanks in advance.
by Xamuko
05 Jul 2018 17:04
Forum: MAIN
Topic: Upgrade path OXO
Replies: 8
Views: 751

Re: Upgrade path OXO

Hi Guys.. so ...the upgrade went great...however, the situation has gone worst...every week the main line gets busy and i have to warm reset the pbx to get it work or reestablish connection. Any ideas?. I've also, took out the main line from the trunk group that make calls to see if that was the rea...
by Xamuko
16 Apr 2018 10:33
Forum: MAIN
Topic: Upgrade path OXO
Replies: 8
Views: 751

Re: Upgrade path OXO

Ok, thanks!!!.


I'll try this week with the upgrade.
by Xamuko
11 Apr 2018 14:32
Forum: MAIN
Topic: Upgrade path OXO
Replies: 8
Views: 751

Re: Upgrade path OXO

Hey KoenC...

Thanks for the info...and yes ..incoming lines are ISDN.

I'm planning to make the upgrade to the latest r6 as you mentioned. Nevertheless, i'm still wondering if i can upgrade above r6..like r9.

Is is possible?.

Thanks for the info.
by Xamuko
27 Mar 2018 10:56
Forum: H323 / Sip
Topic: Problems with SIP on OXO
Replies: 10
Views: 2945

Re: Problems with SIP on OXO

Hi guys,

i'm having the same problem i think..
here's my config if you could take a look.

My problem is that..i cannot make any outgoing/external calls. The phone is now registered and can dial the internal extensions.

any idea what am i missing?.
by Xamuko
26 Mar 2018 17:52
Forum: Beginner's questions about the OmniPCX OFFICE
Topic: Omnisound 4135 not dialing
Replies: 0
Views: 317

Omnisound 4135 not dialing

Hi guys.. I'm trying to set up a new 4135 for a conference room. However, everytime i try to make a call...it says forbidden. It only dials or connects to the internal numbers. I Think i'm missing something but not sure where can i look first. Do you guys have any guide or have a working 4135 ? can ...
by Xamuko
26 Mar 2018 12:05
Forum: MAIN
Topic: Upgrade path OXO
Replies: 8
Views: 751

Upgrade path OXO

Hi guys.. I have an oxo running in 610/010.043 Problem is that from time to time we have to reboot it since it won't receive any external calls. We have checked the traffic counters and the "Fault. overload inc. voice data" shows a lot of entries. Is there any upgrade path i can consider in order to...
by Xamuko
24 Jan 2018 18:53
Forum: Beginner's questions about the OmniPCX OFFICE
Topic: PRAT2 configuration
Replies: 4
Views: 595

Re: PRAT2 configuration

Thanks again...well..did that..and it worked..both e1 are making the calls.

Thanks!!

Go to advanced search