Search found 65 matches

by fery_s
24 Jun 2018 02:03
Forum: Call Center SoftPanel (ALU ProServices)
Topic: SoftPanel logo size
Replies: 0
Views: 113

SoftPanel logo size

hello everybody
I want to change my logo size in my SoftPanel 5.5.
how can I do it?
according to the document it must me done in "panel2.css" file , but there is no parameter about size in this file.
by fery_s
17 Jun 2018 04:06
Forum: OmniVista 8770
Topic: Can't open topology and alarms
Replies: 5
Views: 534

Re: Can't open topology and alarms

I have the same problem, i'm trying to open topology and alarm tab in my 8770 release 3.2.08.07 client and get http 400 error.
did anyone solved this issue?
by fery_s
19 May 2018 06:02
Forum: Users
Topic: analog sets do not ring randomly
Replies: 2
Views: 235

Re: analog sets do not ring randomly

cavagnaro wrote:
18 May 2018 14:48
Since when does this happen?
Any change at power supply?


Enviado de meu E6633 usando o Tapatalk
thanks for your reply cavagnaro
its a few weeks that its happen. yes i check the power supply and no problem with that.
by fery_s
18 May 2018 05:17
Forum: Users
Topic: analog sets do not ring randomly
Replies: 2
Views: 235

analog sets do not ring randomly

hi dear alcatel man/woman recently i faced strange issue in crystal base oxe, sometimes (not always) some of my analog set that connect to different eZ32 cards do not ring randomly.i did not see any alarm in my incvisu when its happen. i change the card and some user position but still have problem....
by fery_s
16 May 2018 05:15
Forum: Beginner's questions about the Crystal Hardware
Topic: trunk line error
Replies: 5
Views: 290

Re: trunk line error

check your trunk on your mdf with analog set, may be the line has problem from your telecom company
by fery_s
04 May 2018 00:52
Forum: Beginner's questions about the (4400 / Enterprise) PHONE APPLICATION or OPERATING SYSTEM
Topic: Soft Panel configuration
Replies: 3
Views: 243

Re: Soft Panel configuration

in my experience the sites with "https" protocol has some problem in softpanel. try an "http" url.
also look at the Known limitations in HTML widget in softpanel technical document.
by fery_s
25 Apr 2018 00:08
Forum: Users
Topic: ring after any activity on ANALOG set with CLIP activated
Replies: 8
Views: 2659

Re: ring after any activity on ANALOG set with CLIP activated

JoseFaura wrote:
24 Apr 2018 10:48
As Filmil asks.

Does anyone know how to fix the CLIP failure for the SLI2? The proposed solution only works for me in MIX and SLI boards.

Thank you
for SLI-2 just change this 2 parameters:
P0=3
P1=2
by fery_s
23 Apr 2018 00:19
Forum: Beginner's questions about the (4400 / Enterprise) PHONE APPLICATION or OPERATING SYSTEM
Topic: Problem connect GD3 with CS
Replies: 7
Views: 368

Re: Problem connect GD3 with CS

yes, (1)OXE_a> lanpbxbuild Sun Apr 22 15:35:17 CEST 2018 Reading data from file. 1. View 2. Add 3. Delete 4. Modify 5. Move 6. Apply changes 7. Copy lanpbx to lanpbx-mipt 0. Quit use "lanpbxbuild -auto" then with lanpbxbuild menu 1 check the ip download. did you set the tftp ip address in gd card a...
by fery_s
17 Mar 2018 05:59
Forum: OmniSwitch 6860 / 6860E
Topic: license activation
Replies: 3
Views: 390

Re: license activation

no, you put all the licenses into the master-switch. There you can use than the command. But, like descriped in an other post, with the newest software release there is no activation of licence necessary anymore. You need only to update your switches and the lic should be activated for free. regard...

Go to advanced search