Search found 14 matches

by michaelnwr
07 Mar 2014 17:32
Forum: OmniSwitch 6850 / 6850E
Topic: No Console Output but web GUI works.
Replies: 3
Views: 651

No Console Output but web GUI works.

I have a unit that the console appears to not be working (No output) I have tried different baud rates with no luck, and the cable that I am using works on other units just fine. The strange thing is I can log into the unit through the web GUI. Anyone have any idea on this one? Any help on this one ...
by michaelnwr
14 Oct 2013 17:28
Forum: Beginner's questions about the Common Hardware
Topic: 1642EMC "1642 Edge Multiplexer Compact" help
Replies: 0
Views: 1599

1642EMC "1642 Edge Multiplexer Compact" help

Does this unit require certain type of cable to access the console using putty, if not does it require a certain type of software to access it? I work for a company that resales network equipment and I would like to be able to make sure that the unit is working correctly i.e. powers on and can acces...
by michaelnwr
14 Oct 2013 17:16
Forum: 7750 SR
Topic: Provisioning question
Replies: 2
Views: 1302

Re: Provisioning question

Thank You.
by michaelnwr
26 Jun 2013 14:00
Forum: 7750 SR
Topic: Provisioning question
Replies: 2
Views: 1302

Provisioning question

I work for a network hardware re-sale company, and I just got my hands on the 7750 SR7. I am trying to get the cards that are installed in it to show up when I do the "Show card status" command, however the iom-20g card is showing up as Unprovisioned and the cards that are installed in it appear to ...

Go to advanced search