CS2 Crystal INTIP3 network

IP and Voice over IP
Post Reply
hemantha_kasun
Member
Posts: 3
Joined: 27 Feb 2018 03:36

CS2 Crystal INTIP3 network

Post by hemantha_kasun » 29 Mar 2018 21:32

Hello Guys,

When im implementing a OXE system with CS 2 and Crystal hardware i faced for a problem. When i try to call from a IP Instrument to Analog or Digital set call failing with displaying network congestion. Could you please help ASAP

Kasun

mdhussainvlr
Member
Posts: 133
Joined: 13 Nov 2017 01:42

Re: CS2 Crystal INTIP3 network

Post by mdhussainvlr » 30 Mar 2018 01:05

Just telling by words how to imagine ?share the traces at least t3 traces

hemantha_kasun
Member
Posts: 3
Joined: 27 Feb 2018 03:36

Re: CS2 Crystal INTIP3 network

Post by hemantha_kasun » 30 Mar 2018 12:42

hi

unable to get a trance in the net work im using Analog Digital and IP instruments. TDM network working fine
But IP to TDM failed with "Network Congestion" what are the parameters i need to follow in OXE?

User avatar
oldboy
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 743
Joined: 25 Aug 2005 18:24

Re: CS2 Crystal INTIP3 network

Post by oldboy » 30 Mar 2018 18:47

Firstly what has a T3 trace got to do with handset calling??? Sounds to me that you dont have compressors??

Any INTIP cards???
"Be aware ask a stupid question without at least trying to find the answer first you may get a stupid answer....."

mdhussainvlr
Member
Posts: 133
Joined: 13 Nov 2017 01:42

Re: CS2 Crystal INTIP3 network

Post by mdhussainvlr » 31 Mar 2018 04:29

Are you trying to connect both crystal and common hardware via IP trunk through INTIP3 ?

vad
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 3465
Joined: 23 Sep 2004 06:47
Location: Russia

Re: CS2 Crystal INTIP3 network

Post by vad » 01 Apr 2018 23:35

As I understand:
- just one PBX (CPU=CS2, crystal hardware)
- internal calls between IP and TDM internal set (no IP trunk, t3 not used).

You need to check number of codecs available.
- check incidents
- check codecs (compvisu lio)

Post Reply

Return to “IP / VoIP”