Trace a Trunk Group

Post Reply
User avatar
alcaman
Member
Posts: 20
Joined: 01 Mar 2010 09:41
Location: Germany Essen

Trace a Trunk Group

Post by alcaman » 28 Mar 2011 10:45

Hello I am alcaman and I´m a Newbie in this forum.

But i have a problem and i need your help.
I will trace the traffic on a trunk group with 60 Channels, 2xPra Boards.
Some calls dropped and my customer need this information.

Which is the best way to do that, t3 or mtracer?
thx!

vad
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 3452
Joined: 23 Sep 2004 06:47
Location: Russia

Re: Trace a Trunk Group

Post by vad » 28 Mar 2011 11:22

t3 - just script for starting mtracer with some parameters.
For usual check - more simple to use the t3 command.
With mtracer - you can use some additional options (f.e. check for unique calling number).
In system doc - public network/ ISDN - you can find "maintenance" chapter with description "how to start and end trace"

User avatar
alcaman
Member
Posts: 20
Joined: 01 Mar 2010 09:41
Location: Germany Essen

Re: Trace a Trunk Group

Post by alcaman » 29 Mar 2011 04:42

thx vad !
i read the chapter "how to start and end trace"

Post Reply

Return to “Traces”