Problem in INTIP3A.

Are you having any trouble while you are configuring a 4400 on site ? Share it with us, maybe someone will have the solution !
Post Reply
raza
Member
Posts: 6
Joined: 27 Apr 2013 17:14
Location: Pakistan
Contact:

Problem in INTIP3A.

Post by raza » 25 Feb 2019 15:15

Dear Guy,s
I have created an INTIP3A card and allotted an IP 10.10.10.5. It was working fine. Due to network changing we changed the IP scheme and allotted an IP 172.16.32.244. But the card was not initializing. We revert the system to previous IP scheme. but card was still not initialized. When i connected V24 cable, It shows in mgconfig role ip:172.16.32.244. I remove the card and created card from the start but it again receive role IP 172.16.32.244. While the system is running on following IP Scheme.
CPU A: 10.10.10.5
CPU B:10.10.10.6
Role: 10.10.10.7

I am confused that from where INTIP card receives an address of 172.16.32.244.

Please help.....

vad
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 3571
Joined: 23 Sep 2004 06:47
Location: Russia

Re: Problem in INTIP3A.

Post by vad » 26 Feb 2019 23:44

We talk about intipA or intipB?
For intipA - you manage IP address via mgr/OmniVista (shelf/board/ethernet access) - address/mask/GATEWAY!!!
For intipB - you manage MAC address via mgr/OmniVista (shelf/board/ethernet access) and declare IP parameters via mgconfig.

Post Reply

Return to “ON SITE TROUBLES”