Change Port vlan - error

Post Reply
pdsgomes
Member
Posts: 26
Joined: 15 Mar 2017 07:30

Change Port vlan - error

Post by pdsgomes » 19 Jan 2018 10:19

Hi,

Please open the image

https://ibb.co/eeDCOb

I only need vlan 32 on port 1/25, how to get rid of the other vlans on that port?

devnull
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 884
Joined: 07 Sep 2010 10:16
Location: Germany

Re: Change Port vlan - error

Post by devnull » 22 Jan 2018 03:18

vlan <vlan_number> no 802.1Q <slot>/<port>
e.g.
vlan 32 no 802.1q 1/25
vlan 34 no 802.1q 1/25
vlan 36 no 802.1q 1/25
..
..
at the end:
vlan 32 prt default 1/25

pdsgomes
Member
Posts: 26
Joined: 15 Mar 2017 07:30

Re: Change Port vlan - error

Post by pdsgomes » 14 Apr 2018 10:20

Thank you :)

Post Reply

Return to “OmniSwitch 6850 / 6850E”