OS-6850 Stack ---> CPU heavy loaded !

mouthpiec
Member
Posts: 43
Joined: 27 Aug 2013 10:58

Re: OS-6850 Stack ---> CPU heavy loaded !

Post by mouthpiec » 08 May 2015 05:46

thanks for your reply.
How can I telnet to stackmember 2?

I am running 6.4.5.402.R02

devnull
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 947
Joined: 07 Sep 2010 10:16
Location: Germany

Re: OS-6850 Stack ---> CPU heavy loaded !

Post by devnull » 11 May 2015 02:47

As i said.

Code: Select all

Stack > show running-directory 

CONFIGURATION STATUS
   Running CMM              : PRIMARY,
   CMM Mode                 : DUAL CMMs,
   Current CMM Slot         : 1,
   Running configuration    : WORKING,
   Certify/Restore Status   : CERTIFIED
SYNCHRONIZATION STATUS
   Flash Between CMMs       : SYNCHRONIZED,
   Running Configuration    : SYNCHRONIZED,
   Stacks Reload on Takeover: PRIMARY ONLY

Stack > telnet 127.2.2.1
Trying 127.2.2.1...
Connected to 127.2.2.1.
Escape character is '^]'.
login : admin
password : 
  
Welcome to the Alcatel-Lucent OmniSwitch 6450
Software Version 6.6.4.286.R01 Service Release, January 06, 2015. 

Copyright(c), 1994-2013 Alcatel-Lucent. All Rights reserved.

OmniSwitch(TM) is a trademark of Alcatel-Lucent registered
in the United States Patent and Trademark Office.
  
-> show running-directory 

CONFIGURATION STATUS
   Running CMM              : SECONDARY,
   CMM Mode                 : DUAL CMMs,
   Current CMM Slot         : 2,
   Running configuration    : WORKING,
   Certify/Restore Status   : CERTIFIED
SYNCHRONIZATION STATUS
   Flash Between CMMs       : SYNCHRONIZED,
   Running Configuration    : NOT AVAILABLE,
   Stacks Reload on Takeover: NOT AVAILABLE
using telnet (service must be enabled) and using admin user and local PW.

Eusk
Member
Posts: 2
Joined: 14 Feb 2019 16:28

Re: OS-6850 Stack ---> CPU heavy loaded !

Post by Eusk » 13 Mar 2019 08:29

I want to check the log of a stackmember which role is idle. I can´t access to the CLI by telnet as the same way as i do for primary and secondary ones. It isn´t ask me for User/pass, i access directly to kernel.

I have a CPU usage problem in one switch of the stack that is running as idle. How can I access to that stackmember and check the log?

Thanks in advance.

Post Reply

Return to “OmniSwitch 6850 / 6850E”