6400-24 console issue

Post Reply
afterfreeze
Member
Posts: 3
Joined: 05 Apr 2013 12:56

6400-24 console issue

Post by afterfreeze »

I'm having a unique console issue, I don't get anything off of the console ports of either of the two 6400's on my new companies network.

I've done self-research, Google, searched these forums, and others, and tried about 20 different solutions to no avail.

console info:

Putty
baud rate 9600
parity none
data bits (word size) 8
stop bits 1
X-ON/X-OFF (enabled/disabled, the same with every other option putty has for serial connections.)

The fun part is, I'll probably have to crack the password or use the password recovery feature after I can actually see anything in console.

I have not rebooted the switches and cannot until tomorrow (Saturday),

Any possible solutions would be greatly appreciated, as I have to have the entire configs for both switches printed and ready for a security inspection, and I’m trying to get everything verified secured and/or mitigated before Friday of next week.

Respectfully,
Danny Thompson
devnull
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 977
Joined: 07 Sep 2010 10:16
Location: Germany

Re: 6400-24 console issue

Post by devnull »

Correct Setting is
9600/8/none/1
I have not set any DTR/DTS/RTS/XON/XOFF

Maybe you use the wrong cable?
You need an Alcatel Adapter and a normal Cat Cable, Cisco Adapters will not work.
afterfreeze
Member
Posts: 3
Joined: 05 Apr 2013 12:56

Re: 6400-24 console issue

Post by afterfreeze »

Thanks a bunch! I've made it to the console, now I'll have to crack the passwords, so I'm not "blind" to my switches, Thanks Devnull!
devnull
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 977
Joined: 07 Sep 2010 10:16
Location: Germany

Re: 6400-24 console issue

Post by devnull »

you can always reset the password of the switch when you have console access (requires reboot)
luisolavarrieta
Member
Posts: 3
Joined: 25 Sep 2020 18:18

Re: 6400-24 console issue

Post by luisolavarrieta »

hey guys, a couple of years later... do you have a link to buy the console cable? we are in a project with 18 omniswitch 6450 and no one knows the passwords and we need to configure some things on it.

please advice!!
Post Reply

Return to “OmniSwitch 6400”