Omnistack 4024

Post Reply
User avatar
bancroa
Member
Posts: 3
Joined: 05 Feb 2010 21:33

Omnistack 4024

Post by bancroa » 05 Feb 2010 21:47

I have purchased a second hand Omnistack 4024 and am having the following booting problem
it seems the img file is corrupt. Can anyone help me?

Thanks
Andrew

Log-file

[INDENT]auto-booting...


Boot device : ffs
Boot file : /flash/mp4.img
Startup script : /flash/mp4.cmd
Console params : 9600,n81c
Modem params : 9600,n81
Boot flags : 0xb
Other : dvip:no-name,192.168.10.1,255.255.255.0,192.168.10.255;

Loading /flash/mp4.img...
Cannot open "/flash/mp4.img".

Error loading file: errno = 0x2.
Halting system, please wait...
Flash file system check in progress...
Checking root file system... OK
Performing file consistency check...
Done.

FFS Id:1d5 Sectors:16 Size:4194304
Bootline configuration not set, using default values





System Boot



Press any key to stop auto-boot...
[/INDENT]

User avatar
benny
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 745
Joined: 20 Oct 2007 14:51
Contact:

Post by benny » 06 Feb 2010 01:51

Hi Andrew,

The one who owned the device before deleted the operating system. You'll need to find the XOS (Xylan Operating System) and upload it via Zmodem.

-benny
Regards,
Benny

User avatar
bancroa
Member
Posts: 3
Joined: 05 Feb 2010 21:33

Post by bancroa » 08 Feb 2010 16:55

Thanks Benny

Where can I pick up the OS?

Regards
ANdrew

User avatar
cedric1
Member
Posts: 603
Joined: 26 May 2009 18:00
Location: Luxembourg ACSE R6

Post by cedric1 » 16 Feb 2010 15:35

Hi

did you get the os ?

User avatar
bancroa
Member
Posts: 3
Joined: 05 Feb 2010 21:33

Post by bancroa » 17 Feb 2010 16:53

I have surfed the web and cannot seem to find anywhere I can get the OS.
Can anyone else help?

Andrew

User avatar
walcycarroll
Member
Posts: 5
Joined: 17 Feb 2010 09:03
Location: chesapeake,va

Post by walcycarroll » 10 Jun 2010 11:07

I see your post was quite awhile ago, but let me know I may have a copy of the AOS for the device.

User avatar
marcvs
Member
Posts: 1
Joined: 13 Sep 2010 13:16

Post by marcvs » 13 Sep 2010 13:19

@walcycarroll

I have the same problem like in this thread!

Could you help me, please?

Marcus

mart
Member
Posts: 1
Joined: 22 Oct 2012 06:03

Re: Omnistack 4024

Post by mart » 22 Oct 2012 06:08

Found a firmware maybe, take a look at this link...
https://service.esd.alcatel-lucent.com/ ... Omni_Stack
but i got no idea how to upgrade it...

Post Reply

Return to “Legacy Devices (OS4024, XOS, OmniCore)”