RMA and MODB for Rack S

Alcatel Configuration Tool for International Sales -all ACTIS related topics, how-to's, tips and tricks.
Post Reply
sb0526
Member
Posts: 30
Joined: 28 Mar 2011 04:00

RMA and MODB for Rack S

Post by sb0526 » 28 Mar 2017 00:54

for R11.2 NEW AS
Do i need order the RMA packing in ACTIS for AS (HP Server)?

vad
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 3439
Joined: 23 Sep 2004 06:47
Location: Russia

Re: RMA and MODB for Rack S

Post by vad » 28 Mar 2017 01:26

If you want to have remote maintenance via V24 port (in additional you need MOXA boxes - V24-IP conversion).

In usual case - not necessary because now AS supplied without V24 ports. For Ethernet or iLo connection you can use IP technology.

sb0526
Member
Posts: 30
Joined: 28 Mar 2011 04:00

Re: RMA and MODB for Rack S

Post by sb0526 » 28 Mar 2017 04:26

GOOD...THANKS!

Post Reply

Return to “ACTIS”