GD-3 Could not come IN SERVICE

Post Reply
jay_210569
Member
Posts: 8
Joined: 29 Jul 2009 07:45
Location: Doha, Qatar

GD-3 Could not come IN SERVICE

Post by jay_210569 » 28 Jan 2019 10:11

Hello. Need help from our experts.
I had three (3) GA-3 boards plugged on different Media Gateways. All of the have same issue which not able to come IN SERVICE
I notice that the tftp from CS to GA-3 board was successful, however after the binary downloading, GA-3 started rebooting with this error:

TS_com_continu_intipa_init:send INTIPA ready signal (0x55)
Startup inetd
[Start build_hosts 0]
Startup completed - awaiting user login ...
[Startup script ended : 90init]
[xeno_bkt] reboot_handler: ask for wake up

INTIPA_Board::TS_com_receive_state : TS_COM_CONNECTION_LOST ==> RESET !!! ==> calling INTIPA_Board::Stop_IP()
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
frank
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 12748
Joined: 06 Jul 2004 00:18
Location: New York
Contact:

Re: GD-3 Could not come IN SERVICE

Post by frank » 11 Feb 2019 11:13

Probably bad IP configuration.
Make sure they have the correct shelf number if not auto assigned
Make sure their MAC address is correctly setup in the OXE
Make sure they can reach the OXE IP address (network issue)
Code Free Or Die

jay_210569
Member
Posts: 8
Joined: 29 Jul 2009 07:45
Location: Doha, Qatar

Re: GD-3 Could not come IN SERVICE

Post by jay_210569 » 17 Feb 2019 09:26

I had resolved it. I found that there is a port security defined on the network switch.
Thanks Frank for reply.

Post Reply

Return to “Media Gateway”