cannot delete link bus

Post Reply
irham2627

cannot delete link bus

Post by irham2627 » 12 Sep 2006 22:30

Dear all,

i want delete one link bus access,

i have disable before in X25 configuration,

buat i can't delete the error always showing :



ÚÄDelete: Link Bus AccessÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ ³
³ Node Number (reserved) : 1 ³
³ Instance (reserved) : 1 ³
³ Link Name : OFJ-GU ³
³ Physical Address : 0-3-0 ³
³ ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ




press F1



ÚÄError:ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ ³
³ Press CANCEL to remove this window ³
³ ³
³ processing Failure ³
³ OBJECT -1: Physical Address: access cluster null (remanent) ³
³ ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ


please advice how to solve .

thanks for help.


best Regard

Irham

sadim
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 500
Joined: 02 Jun 2006 07:11
Location: Portugal

Post by sadim » 13 Sep 2006 03:39

Hi,

It seems that there is a problem in your DB. The first step is to recover the database and then a restart the system. If after that you still have the problem, then probably you will need to access to the DB in order to recover it manually

Regards
Sadim

Klink
Member
Posts: 36
Joined: 19 Mar 2011 12:17

Re: cannot delete link bus

Post by Klink » 19 Mar 2011 14:07

To delete any links you have to do it backwards from the way you created it. If this doesn't work then try to run these commands before you do it:
1) checkdb
2) fichges force_recover_dico (in case checkdb says that your database is corrupted)

BTW, I still believe that you have not disabled the right X.25 cluster. It's very unlikely that it is a database issue.

Klink
Member
Posts: 36
Joined: 19 Mar 2011 12:17

Re: cannot delete link bus

Post by Klink » 13 Jun 2012 06:12

Was it a database issue? We will never know since it seems I replied to a 2006 post. :-S

Note: If it was a DB issue, you should not correct your database. There are only a few people who are allowed do these corrections because it might create errors in associated tables. Even though I know how to correct the DB errors, I still need to have my corrections checked for regressions afterwards.

If you have CCD on the installation. Do not touch the database and open a ticket with ALU.

Post Reply

Return to “Inter-Node Links”