vpn overflow with node in czech rep

User avatar
tot3nkopf
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 4022
Joined: 02 Feb 2006 10:41
Location: Germany & Romania
Contact:

Re: vpn overflow with node in czech rep

Post by tot3nkopf » 20 May 2016 10:21

Ok.
Maybe: manage for instance a new ARS route in the node in Germany (pointing to the remote TG in CZ) with NPD identifier a new NPD. In the new ARS configure the number of digits to remove equal to the number of digits that you have in you network and add 0. In the new NPD the installation number should be one of the DDI numbers that you have in CZ

alexeik
Member
Posts: 257
Joined: 26 Apr 2007 10:47
Location: Bad Oeynhausen, germany

Re: vpn overflow with node in czech rep

Post by alexeik » 20 May 2016 10:26

i will check on monday... thank you for your help... and have a nice weekend

alexeik
Member
Posts: 257
Joined: 26 Apr 2007 10:47
Location: Bad Oeynhausen, germany

Re: vpn overflow with node in czech rep

Post by alexeik » 23 May 2016 03:26

Sooo after a nice weekend, and a coffee this morning i mananged to get this to work. I created a new npd with the external no of the vpn prefix as installation no in the CZ node and put this npd in the ars route for the isdn trunk. After that the callinig no is filled correctly and the vpn works... Now its only the ip trunk which won´t work...

thanks

greets Alex

User avatar
tot3nkopf
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 4022
Joined: 02 Feb 2006 10:41
Location: Germany & Romania
Contact:

Re: vpn overflow with node in czech rep

Post by tot3nkopf » 23 May 2016 04:10

And with the IP trunk what exactly is not working?

alexeik
Member
Posts: 257
Joined: 26 Apr 2007 10:47
Location: Bad Oeynhausen, germany

Re: vpn overflow with node in czech rep

Post by alexeik » 23 May 2016 04:15

the CZ node refuse to use it, and i have no clue why. do you know if theres a problem with ip trunks between R10 and R11.2?

User avatar
tot3nkopf
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 4022
Joined: 02 Feb 2006 10:41
Location: Germany & Romania
Contact:

Re: vpn overflow with node in czech rep

Post by tot3nkopf » 23 May 2016 04:45

We had this some time ago, however I did not notice any issue.

Post Reply

Return to “Inter-Node Links”