SIP From Message

Post Reply
User avatar
patmul39
Member
Posts: 399
Joined: 03 Sep 2004 11:12
Location: Wellingborough - UK

SIP From Message

Post by patmul39 » 07 Nov 2017 03:58

Hi
Would anyone know why I'm seeing this in the FROM: part of the message (attached)? This might be the reason why the provider may be rejecting the OXE outbound calls.


Thanks
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
We don't see things the way they are; we see things the way we are!

sadim
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 498
Joined: 02 Jun 2006 07:11
Location: Portugal

Re: SIP From Message

Post by sadim » 07 Nov 2017 04:43

Hi,
Perhaps the user 4421 has UTF8 caracters on his name. Try to remove it. If it solves, then thats strange, since UTF8 on sip is only since R11.1
Regards

User avatar
patmul39
Member
Posts: 399
Joined: 03 Sep 2004 11:12
Location: Wellingborough - UK

Re: SIP From Message

Post by patmul39 » 07 Nov 2017 04:59

It seems to be happening on all outbound calls for all users! I created a new user to test and that definitely does not have UTF characters in the name. This is quite strange. BTW - the OXE is still on release 9.1.

Thanks for your reply
We don't see things the way they are; we see things the way we are!

User avatar
frank
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 12670
Joined: 06 Jul 2004 00:18
Location: New York
Contact:

Re: SIP From Message

Post by frank » 11 Jan 2018 10:15

did you solve this ?
Code Free Or Die

Post Reply

Return to “SIP”