how to falsh the encrypted set

Post Reply
prasanna_s3
Member
Posts: 47
Joined: 18 Apr 2009 23:06

how to falsh the encrypted set

Post by prasanna_s3 » 17 Sep 2010 05:10

My site is encrypted and i want to use the Encrypted Ip user for my lap purpose. If i connect the ip user to my lab , it is asking the security password.Then the ip sets keeps reboot and showing as No TFTP response.

please let me know how to flash and make as a normal ip set ( like a new set ).

User avatar
dryhouse
Member
Posts: 161
Joined: 06 Apr 2010 06:11
Location: Madrid,Spain

Post by dryhouse » 17 Sep 2010 07:04

may the force be with you....

prasanna_s3
Member
Posts: 47
Joined: 18 Apr 2009 23:06

Post by prasanna_s3 » 08 Oct 2010 09:27

hi

I tried with the 1st procedure, but i am not able to telnet the set, please let me know what to do??????????????????

We can not go for the 2nd procedure because, we have replaced with new set for the customer.

please let me know the correct procedure.

User avatar
swinstation
Member
Posts: 458
Joined: 21 Mar 2009 17:14
Location: Alcatel world

Post by swinstation » 08 Oct 2010 10:19

use ippstat command and in the menu there is an option for change telnet time to set

prasanna_s3
Member
Posts: 47
Joined: 18 Apr 2009 23:06

Post by prasanna_s3 » 09 Oct 2010 10:49

hello , faulty set(password not accepting) laying in our store room.how we can use the ippstat command.

i have almost 15 sets are laying like this.

please give the correct procedure.

prasanna_s3
Member
Posts: 47
Joined: 18 Apr 2009 23:06

Post by prasanna_s3 » 09 Oct 2010 10:50

i would like to inform you that we can use the ippstat command only for the working sets.

Post Reply

Return to “Encryption”