There is no audio in audio conference

Post Reply
User avatar
enio.eltz
Senior Member
Posts: 1037
Joined: 28 Jul 2009 09:48
Location: Taquara - RS - Brazil

There is no audio in audio conference

Post by enio.eltz » 26 Sep 2012 16:33

Hi

I could install My Teamwork in a vmware and connect it with my OXO.
I created the SIP trunk from OXO to My Teamwork (6000, 6001, 6002 and 6003 are the numbers in OXO that call conference center with their own languages). I can call from any OXO set to those numbers succesfully, I listen to language prompts succesfully.
I can open user web interface, log in, use IM, apllication sharing, etc.
The problems are:

I call 6000 (Portuguese prompt) from the OXO set, and dial the conference code. When my co-worker calls 6000 and dials the same conference code, sometimes we talk to each other for a few seconds, after this there is no audio. sometimes, always there is no audio.
when I call an user with web interface user, the same happens.

There are traces available. Any help is useful.

Thanks.
Enio Eltz Filho
ACFE OT R1
ACFE OXE R11/R10
ACFE OXO R10/R9

User avatar
cavagnaro
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 6939
Joined: 14 Sep 2005 19:45
Location: Brasil, Porto Alegre
Contact:

Re: There is no audio in audio conference

Post by cavagnaro » 26 Sep 2012 19:34

Codecs Enio, check codecs
Ignorance is not the problem, the problem is the one who doesn't want to learn

OTUC/ICS ACFE/ACSE R3.0/4.0/5.0/6.0
Certified Genesys CIV 8.5
Certified Genesys Troubleshooting 8.5
Certified Genesys BEP 8.x
Genesys Developer

User avatar
enio.eltz
Senior Member
Posts: 1037
Joined: 28 Jul 2009 09:48
Location: Taquara - RS - Brazil

Re: There is no audio in audio conference

Post by enio.eltz » 27 Sep 2012 12:49

Hi Cavagnaro

Yes, I checked them. Teamwork is configured as G729 for first option. In OXO, it is predefined, G729, right?
As I wrote, I start a call with user web interface, we can talk to each other for 5 seconds, a little time, in my understanding codecs should be right.

Thanks.
Enio Eltz Filho
ACFE OT R1
ACFE OXE R11/R10
ACFE OXO R10/R9

User avatar
cavagnaro
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 6939
Joined: 14 Sep 2005 19:45
Location: Brasil, Porto Alegre
Contact:

Re: There is no audio in audio conference

Post by cavagnaro » 28 Sep 2012 03:41

Nop, you didn't say that... ;) check it
Well if you do have audio sometimes then...maybe RTP packets lost? Same VLAN? Same network segment?
Have you done a TCPDump (Wireshark) and see why the call drops? The disconnect message and reason must be there
Ignorance is not the problem, the problem is the one who doesn't want to learn

OTUC/ICS ACFE/ACSE R3.0/4.0/5.0/6.0
Certified Genesys CIV 8.5
Certified Genesys Troubleshooting 8.5
Certified Genesys BEP 8.x
Genesys Developer

Post Reply

Return to “My Teamwork (ex-eDial)”