Script Errors when logging in

Post Reply
burkhalp74
Member
Posts: 10
Joined: 29 Aug 2012 09:37

Script Errors when logging in

Post by burkhalp74 » 07 Jan 2013 12:55

Hi All,

See the attached screenshot. All of my users get this or some random variation when logging in to My Instant Communicator. I realize this one says away timer but it's not that every time. Using IE9 and ACS 9.1.0b6350. Anyone seen this and know what to do to resolve? Thanks in advance.

PB
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
cavagnaro
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 6899
Joined: 14 Sep 2005 19:45
Location: Brasil, Porto Alegre
Contact:

Re: Script Errors when logging in

Post by cavagnaro » 08 Jan 2013 11:36

I think it is a bug on TW, I had similar issues last year, upgrade to last version
Ignorance is not the problem, the problem is the one who doesn't want to learn

OTUC/ICS ACFE/ACSE R3.0/4.0/5.0/6.0
Certified Genesys CIV 8.5
Certified Genesys Troubleshooting 8.5
Certified Genesys BEP 8.x
Genesys Developer

burkhalp74
Member
Posts: 10
Joined: 29 Aug 2012 09:37

Re: Script Errors when logging in

Post by burkhalp74 » 09 Jan 2013 09:57

Cavagnaro,

Thanks for the response.. I am almost positive that we just performed the latest upgrade. Do you know what version # the latest is so I can verify?

PB

User avatar
cavagnaro
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 6899
Joined: 14 Sep 2005 19:45
Location: Brasil, Porto Alegre
Contact:

Re: Script Errors when logging in

Post by cavagnaro » 09 Jan 2013 12:45

Then issue is different...is TW on Trusted Zone?
Ignorance is not the problem, the problem is the one who doesn't want to learn

OTUC/ICS ACFE/ACSE R3.0/4.0/5.0/6.0
Certified Genesys CIV 8.5
Certified Genesys Troubleshooting 8.5
Certified Genesys BEP 8.x
Genesys Developer

Post Reply

Return to “MyIC (My Instant Communicator)”