Change host name and domain

Post Reply
zychu
Member
Posts: 4
Joined: 04 Sep 2012 16:58
Location: Poland

Change host name and domain

Post by zychu »

Hi all,

I need to change the host name and domain OTFS R7.0.1.
I changed the network settings (DNS tab and hosts) in Red Hat 5 but on the statuses of services hostname is old.
Is it possible to change this using the CLI in OTFS without reinstalling the Fax Server?

Thank you for all the help.
Krzysztof
ACSE OV4760 R5, OV8770 R2.5, CCSE R10, 4625 IVR R11, OXO RCE R9

jasic
Member
Posts: 142
Joined: 14 Oct 2005 09:18

Re: Change host name and domain

Post by jasic »

Hello,

yes you can rehost a OFS. Take a look in the TC1460Ed04 Page 10.
There is descibe what to do.

zychu
Member
Posts: 4
Joined: 04 Sep 2012 16:58
Location: Poland

Re: Change host name and domain

Post by zychu »

Hi jasic,

Thank you for your help.
I changed the domain name, in the "SinkOrb" displayed correctly, but on the System monitor/Services status have the old name :( .
Is that may be, or may later be a problem with the correct operation of the server?
Currently the system is not connected to the customer network so I can not check it.
Krzysztof
ACSE OV4760 R5, OV8770 R2.5, CCSE R10, 4625 IVR R11, OXO RCE R9

zychu
Member
Posts: 4
Joined: 04 Sep 2012 16:58
Location: Poland

Re: Change host name and domain

Post by zychu »

I found some more information in the TC1575 (change of host and domain name in Services Status on FS).
jasic thank you for your help.
Krzysztof
ACSE OV4760 R5, OV8770 R2.5, CCSE R10, 4625 IVR R11, OXO RCE R9

smansard
Member
Posts: 1
Joined: 20 Feb 2020 05:40

Re: Change host name and domain

Post by smansard »

Hi Jasic,

I am facing same issue, it's very unfortunate i change domain and pc name and now my Omnivista 8770 client is not loading.

Can you help me with guides, to update DNS and Hostname parameters.

Thanks,
Siddeeque

jasic
Member
Posts: 142
Joined: 14 Oct 2005 09:18

Re: Change host name and domain

Post by jasic »

Hi Siddeeque,
in this topic the rehost is for the fax server. Change the domain and name of a 8770 is a complete diffrent thing.
For you the 8770 migration tool is the right way.

Jasic

Post Reply

Return to “OmniTouch 8450 Fax Software”