Can inter connect oxo pabx with PRA T2

Post Reply
User avatar
shirantha
Member
Posts: 110
Joined: 08 Sep 2009 11:04
Location: Sri Lanka , Colombo

Can inter connect oxo pabx with PRA T2

Post by shirantha » 30 May 2016 06:28

Dear All,

I want to interconnect 02 oxo pabx through PRA link used IDDSI, Is it possible ??? pls verify or update any document for this

Thanks

Shirantha

vad
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 3382
Joined: 23 Sep 2004 06:47
Location: Russia

Re: Can inter connect oxo pabx with PRA T2

Post by vad » 31 May 2016 01:18

I think you can connect two OXE with QSIG.
Create board like DLT2 (not PRA-T2) - in this case you can manage Layer 2 (in access) - User for one OXO and Network for second.
For PRA-T2 (as I remember) - you cannot manage Layer 2 (always "User").

Post Reply

Return to “Networking”