OmniSwitch OS6450 P10 cant get layer 2 connectivity

Locked
ddemers
Member
Posts: 3
Joined: 17 Aug 2012 11:08

OmniSwitch OS6450 P10 cant get layer 2 connectivity

Post by ddemers » 17 Aug 2012 11:16

Hello,

I am trying to make an OmniSwitch 6450-P10 talk to a switch in production. Currently we have vlan 408 set as management. We have confirmed that the port we are attaching the omni to is set to vlan 408. The below is my omniswitch config and I am confused by the switch on the other side cant seem to even snag the mac-address from my omni let alone let me telnet/ssh/ping anything to it.

-> show configuration snapshot
! Stack Manager :
! Chassis :
system daylight savings time disable
! Configuration:
! VLAN :
vlan 1 enable name "VLAN 1"
vlan 408 enable name "Management"
vlan 408 mobile-tag enable
vlan 408 port default 1/7
vlan 408 port default 1/8
vlan 808 enable name "Voice Res"
vlan 908 enable name "Voice Comm"
vlan 1049 enable name "Video"
vlan 2808 enable name "Data Res"
vlan 2908 enable name "Data Comm"
vlan port mobile 1/7
vlan port mobile 1/8
! VLAN SL:
! IP :
ip service all
ip interface dhcp-client vlan 1 ifindex 1
ip interface "Management" address 10.108.2.23 mask 255.255.0.0 vlan 408 primary ifindex 2
! IPMS :
! AAA :
aaa authentication console "local"
aaa authentication http "local"
! PARTM :
! 802.1x :
! QOS :
! Policy manager :
! Session manager :
! SNMP :
! RIP :
! IPv6 :
! IP multicast :
! IPRM :
ip static-route 0.0.0.0/0 gateway 10.108.0.1 metric 1
! RIPng :
! Health monitor :
! Interface :
! Udld :
! Port Mapping :
! Link Aggregate :
! VLAN AGG:
! 802.1Q :
! Spanning tree :
bridge mode 1x1
! Bridging :
! Bridging :
! Port mirroring :
! UDP Relay :
! System service :
swlog console level info
! SSH :
! VRRP :
! Web :
! AMAP :
! Lan Power :
! NTP :
! RDP :
! VLAN STACKING:
! EFM-OAM :
! SAA :
! Loopback-detection :
! ERP :
! TEST-OAM :
! DHL :
! LLDP :
->

yzeledon
Member
Posts: 1
Joined: 25 Jun 2013 17:39

Re: OmniSwitch OS6450 P10 cant get layer 2 connectivity

Post by yzeledon » 10 Sep 2013 17:20

Hi there,
Is it possible for you to send a topology so I can understand it better and the configuration of the other end?
Are you using a trunk or an access port to connect?

Locked

Return to “GENERAL”