Page 1 of 1

Config users_lines is not ok! (tsa_maintenance)

Posted: 02 Jul 2008, 04:25
by nowi_DUP
Hi,

using tsa_maintenance I always see "Config users_lines is not ok".

What does this mean?

I could do a 57 Force loading users and when adding a UC user the correct info in added in OTUC.

I just want to know if this is a problem or not. Call me "overcautious".

Ciao,
Nowi

Re: Config users_lines is not ok! (tsa_maintenance)

Posted: 02 Jul 2008, 05:10
by cavagnaro
I always had that when I forgot to apply (confirming) data on Call Server. After doing it (click apply) and a restart "problem" was gone...

Re: Config users_lines is not ok! (tsa_maintenance)

Posted: 02 Jul 2008, 06:14
by nowi_DUP
Hmmm...

did not work for me....

The only Alarm I see is PBX MNGT Service

Problem during start PMS due to problem with DataAccess or Acapi.

have to say that this is a HA installation and the STDBY Server is not yet running. This will be done by Pro Services later on.

Nowi

Re: Config users_lines is not ok! (tsa_maintenance)

Posted: 23 Oct 2014, 15:43
by cavagnaro
I know very old post, but fix to this is reinstall ACAPI.