IPTV Settings

Post Reply
eshb
Member
Posts: 4
Joined: 06 Jul 2017 12:59

IPTV Settings

Post by eshb » 06 Jul 2017 13:42

Hi all!

I have some problems with switch configuration for iptv

What i had before:
Stack of two 6250-24 + 6250-24 + 6250-24 and somthing about 70 endpoints (TVs)
I did basic settings (ip, authentication) and switch multicast enable
And it's worked fine!

Now we have 120 endpoints (TVs) and stack of two 6250-24 + 6250-24 + 6250-24 + stack of three 6250-24
I configured it like before.
And all (old and new) of TVs sometimes (often) can't subscribe to channels. Or subscribe, but crash later.

If i disconnect new stack (of three) and have only 70 endpoints it works fine again.

What is my problem?

A little picture of my net
Untitled-1.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

eshb
Member
Posts: 4
Joined: 06 Jul 2017 12:59

Re: IPTV Settings

Post by eshb » 07 Jul 2017 03:35

My provider said
try to use fast leave and portfast settings to endpoints ports, use querier only with one switch

I switch querier settings to enable on first stack (of 2), but dont have any difference. And i dont find port fast and fast leave settings.

eshb
Member
Posts: 4
Joined: 06 Jul 2017 12:59

Re: IPTV Settings

Post by eshb » 07 Jul 2017 06:14

And i see what i use old firmware. It's 6.6.4 on stack of two (first switchs in network), 6.6.3 on standalone switchs and 6.6.1 on stack of three (new switchs)
What firmware version is better for iptv?

eshb
Member
Posts: 4
Joined: 06 Jul 2017 12:59

Re: IPTV Settings

Post by eshb » 10 Jul 2017 03:47

Hi all!

I updated all of my switches firmware to version 6.6.5.170 R02, reset setting (i deleted boot.cfg), configured again and split all stacks to standalone switches.

Now it's work fine again.

Post Reply

Return to “OmniSwitch 6250”