SUM password

Post Reply
Eigus
Member
Posts: 4
Joined: 04 Jul 2011 14:16

SUM password

Post by Eigus » 05 Jul 2011 05:56

Hi,

I've an Omniacces 5510 and when i'm in telnet session, i put ALU>enable and the response is "No Password Set"...does anyone know how i can set a password trhough GUI or telnet without resetting the router to factory defaults?

Thanks

User avatar
tot3nkopf
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 4025
Joined: 02 Feb 2006 10:41
Location: Germany & Romania
Contact:

Re: SUM password

Post by tot3nkopf » 05 Aug 2011 04:04

Configuration guides are public available:
http://enterprise.alcatel-lucent.com/?p ... =documents

rodos
Member
Posts: 11
Joined: 07 Oct 2008 09:50
Location: Cyprus

Re: SUM password

Post by rodos » 08 Mar 2012 09:42

Hello,
In order to access with telne the OA you need to manage the enable password.

You need to do from the CLI and under config the following command:

enable secret xxxxxx

where xxxxx is the passwrod you would like to have on the enable.
Regards,
George

Post Reply

Return to “OmniAccess 5510”