OmniVista 8770 R3.0 error to add Sip device

This application replaces the OmniVista 4760
Post Reply
manoj
Member
Posts: 52
Joined: 17 May 2011 10:32
Location: Africa

OmniVista 8770 R3.0 error to add Sip device

Post by manoj » 21 Aug 2017 08:18

Hi,

I have installed 8770 R.30 with my OXE 11.2. synchronization is working fine.

I want to configure 8088 handset with my OXE. So in USER tab on 8770 when I am associating a SIP device with user 8770 is giving below error.


"Retrieve user entries 'Uid=123 Test,o=FIT,o=directoryRoot' error: Connection refused: connect"

rolfo333
Member
Posts: 118
Joined: 29 Jun 2015 09:55

Re: OmniVista 8770 R3.0 error to add Sip device

Post by rolfo333 » 21 Aug 2017 11:54

Could you check whether the Apache service is running on your 8770 server?

Br,
rolfo

manoj
Member
Posts: 52
Joined: 17 May 2011 10:32
Location: Africa

Re: OmniVista 8770 R3.0 error to add Sip device

Post by manoj » 22 Aug 2017 03:23

Hi,

Apache is showing error. attached the image.

hope port 80 is used by another application.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

rolfo333
Member
Posts: 118
Joined: 29 Jun 2015 09:55

Re: OmniVista 8770 R3.0 error to add Sip device

Post by rolfo333 » 22 Aug 2017 03:53

Hello,

I assume you need to uninstall IIS (which is currently using the port):
http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile ... rver-2012/

Br,
rolfo

manoj
Member
Posts: 52
Joined: 17 May 2011 10:32
Location: Africa

Re: OmniVista 8770 R3.0 error to add Sip device

Post by manoj » 23 Aug 2017 04:54

Thanks...Its working now...

morio
Member
Posts: 104
Joined: 02 Nov 2011 08:38

Re: OmniVista 8770 R3.0 error to add Sip device

Post by morio » 02 Apr 2018 05:41

hi, its a known issue, delete the oxe tree in 8770 and recreate it, synchronize it,, it will work,,,, it happen to me as well

Post Reply

Return to “OmniVista 8770”