Cannot access http access of os6900-T20 through internet explorer

Post Reply
ramandeep
Member
Posts: 7
Joined: 20 Jul 2019 08:02

Cannot access http access of os6900-T20 through internet explorer

Post by ramandeep » 23 Jul 2019 02:17

Hi All

I am try to get HTTP access from internet Explorer/ Google Chrome but not successful. Can someone please help me. I am attaching some logs that would be helpful. When i try to access it, it displayed "This site cannot be reached"


-> show microcode
/flash/working
Package Release Size Description
-----------------+-------------------------+---------+-----------------------------------
Tos.img 8.5.255.R02 229271876 Alcatel-Lucent OS

-> show hardware-info
Chassis 1
CPU Manufacturer : Freescale Semiconductor
CPU Model : P2040
Flash Manufacturer : Micron Technology
Flash size : 1997967360 bytes
RAM Manufacturer : Micron
RAM size : 3950020kB
FPGA 1 version : 1.6.0
FPGA 2 version : 0.0.0
U-Boot Version : 7.3.2.134.R01
Power Supplies Present : -,2
NIs Present : 1,2

Chassis 2
CPU Manufacturer : Freescale Semiconductor
CPU Model : P2040
Flash Manufacturer : Micron Technology
Flash size : 1997967360 bytes
RAM Manufacturer : Micron
RAM size : 3950020kB
FPGA 1 version : 1.6.0
FPGA 2 version : 0.0.0
U-Boot Version : 7.3.2.134.R01
Power Supplies Present : -,2
NIs Present : 1,2

->
-> show configuration snapshot aaa
! AAA:
aaa authentication console "local"
aaa authentication telnet "local"
aaa authentication ftp "local"
aaa authentication http "local"
aaa authentication ssh "local"

aaa tacacs command-authorization disable
->

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 1363
Joined: 01 Jul 2008 10:51
Location: Germany

Re: Cannot access http access of os6900-T20 through internet explorer

Post by silvio » 25 Jul 2019 10:54

please check also:
> show ip service
> show webview

Post Reply

Return to “OmniSwitch 6900”