VAA transfer to oxe

Post Reply
vbabayan
Member
Posts: 7
Joined: 16 Apr 2017 23:54

VAA transfer to oxe

Post by vbabayan » 21 Jun 2017 07:52

Hello colleagues!
Now I'm setting up an internal autooperator in OT 2.2
Faced such a problem, i can not transfer call to the user OXE.
On the OTMS user transfer it works perfectly.
Help with advice on what i can do.
Thank you in advance!
ACFE OXE Enterprise,ACFE OPENTOUCH,ACPS WLAN,AQPS OPENTOUCH

User avatar
oldboy
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 733
Joined: 25 Aug 2005 18:24

Re: VAA transfer to oxe

Post by oldboy » 21 Jun 2017 09:56

Have you set up the dial plan in the OT? so all the OXE extns
"Be aware ask a stupid question without at least trying to find the answer first you may get a stupid answer....."

vbabayan
Member
Posts: 7
Joined: 16 Apr 2017 23:54

Re: VAA transfer to oxe

Post by vbabayan » 21 Jun 2017 14:09

Yes, the dial plan is set up. OTMS (3xx) users can call OXE (5xx) users without any problems and vice versa.
ACFE OXE Enterprise,ACFE OPENTOUCH,ACPS WLAN,AQPS OPENTOUCH

User avatar
oldboy
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 733
Joined: 25 Aug 2005 18:24

Re: VAA transfer to oxe

Post by oldboy » 22 Jun 2017 19:34

can you do a motortrace 3 and then traced > transfer.txt and attach it in here please
"Be aware ask a stupid question without at least trying to find the answer first you may get a stupid answer....."

Post Reply

Return to “MAIN”