We support GIXEN, the eBay sniper.

OK1 - Blinking Green

Post Reply
rnevola
Member
Posts: 4
Joined: 01 Mar 2016 12:48

OK1 - Blinking Green

Post by rnevola » 16 Aug 2016 16:15

Hello all,

I have a 6865E and after change configuration the LED OK1 is Blinking Green.

OBS:. The console port is not accessing. Because the port moved for back.

Any suggestion for my probleme?

Thanks

Ronaldo

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 897
Joined: 01 Jul 2008 10:51
Location: Germany

Re: OK1 - Blinking Green

Post by silvio » 18 Aug 2016 02:06

I didn't have guide for 6865 - but for 6860.
in HW-Guide for OK1:
Solid Green: System Diagnostics and AOS bootup OK
Blinking Green: System Diagnostics and AOS in progress (i.e., performing diagnostics or booting)
Solid Amber: System Diagnostics and/or AOS bootup failed.

Have you done write memory?

hope this is helpfull
regards
Silvio

rnevola
Member
Posts: 4
Joined: 01 Mar 2016 12:48

Re: OK1 - Blinking Green

Post by rnevola » 25 Aug 2016 09:57

Hi Silvio.

Sorry my switch is 6860E....I wrote wrong.

Now the OK1 is OK - Solid Green , but the external CPU is solid ambar.

Do you know what can be? I saw with can be boot failed. Do you know What I can to do?

Thanks

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 897
Joined: 01 Jul 2008 10:51
Location: Germany

Re: OK1 - Blinking Green

Post by silvio » 26 Aug 2016 15:56

Have you looked in hardware-guide? There are the colors described.
Did you use the CoCPU (f.e. for AppMon)?
regards
Silvio

rnevola
Member
Posts: 4
Joined: 01 Mar 2016 12:48

Re: OK1 - Blinking Green

Post by rnevola » 30 Aug 2016 15:08

Yes ! This is problem...I think with CoCpu is not working, because the APPMON is not working. Do you know any command for see if the CoCpu this is OK?

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 897
Joined: 01 Jul 2008 10:51
Location: Germany

Re: OK1 - Blinking Green

Post by silvio » 01 Sep 2016 14:58

Code: Select all

6860E> show external-cpu
Chassis/CMM        Status
--------------+---------------
 1/CMM-A        UP

rnevola
Member
Posts: 4
Joined: 01 Mar 2016 12:48

Re: OK1 - Blinking Green

Post by rnevola » 07 Oct 2016 09:59

Hi Silvio !
I solved the problem. It was the firmware. I was using the beta test. (8.3).
Now is ok
Thanks for help!
Ronaldo

Post Reply

Return to “OmniSwitch 6860 / 6860E”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests