Using 6860E as NTP server

MicahNguyen
Member
Posts: 21
Joined: 14 Jun 2015, 22:52

Using 6860E as NTP server

Postby MicahNguyen » 05 Sep 2016, 00:43

Hi All,

Is it possilble if we using 6860E as NTP server?
What command needs to do to make 6860E as NTP server?

Thanks you all

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 870
Joined: 01 Jul 2008, 10:51
Location: Germany

Re: Using 6860E as NTP server

Postby silvio » 05 Sep 2016, 01:43

It works per default. you don't need to activate it at the server. Only at the ntp clients you configure the 6860 as server. you can check at the server with show ntp server client-list.
regards
Silvio

MicahNguyen
Member
Posts: 21
Joined: 14 Jun 2015, 22:52

Re: Using 6860E as NTP server

Postby MicahNguyen » 05 Sep 2016, 10:48

This mean no need any configuration in 6860E (192.168.60.1) right?
So what about other client ntp switches, can I do as below:

Code: Select all

ntp server 192.168.60.1
ntp client enable


Is this enough?

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 870
Joined: 01 Jul 2008, 10:51
Location: Germany

Re: Using 6860E as NTP server

Postby silvio » 06 Sep 2016, 03:17

Yes, this is enough.
Sometimes it will be better to allow "ntp server unsynchronized"

Disables an NTP client from invoking tests for NTP server synchronization. This allows the NTP client to synchronize with unsynchronized NTP servers in the network.

regards
Silvio


Return to “OmniSwitch 6860 / 6860E”

Who is online

Users browsing this forum: murraya and 2 guests