How to apply dpi.

Mhunter1993
Member
Posts: 45
Joined: 19 Jul 2016, 15:09

How to apply dpi.

Postby Mhunter1993 » 13 Sep 2016, 15:48

I have a switch 6860-24 which is supose to be capable of dpi yet the commands don't seem to exist on the switch.
please help

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 869
Joined: 01 Jul 2008, 10:51
Location: Germany

Re: How to apply dpi.

Postby silvio » 14 Sep 2016, 02:04

with release 8.2.1 you need a 6860E (with co-processor) for this feature (app-mon).
In my knowledge you also need a Application Visibility licence in OmniVista. This license you push to your switches (AV-Lic.). In actual OV (4.1.2) you can create an eval lic to test the feature. But in next release 4.2.1 I have heard that this feature will be included in the normal node lic. So you need only lic for omnivista (first 10 devices are free) but don't need any additional lic for appmon.
regards
Silvio


Return to “OmniSwitch 6860 / 6860E”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests