OS6350 Stacking

DaZmud_9
Member
Posts: 2
Joined: 16 Sep 2016, 09:48
Location: Poland

OS6350 Stacking

Postby DaZmud_9 » 16 Sep 2016, 09:59

Hello everyone,

I'm looking for information about OS6350 stack. For now it's not possible. But i found information about that in next release this switch will support stacking.

Datasheet says: "Minimum AOS 6.7.1R04 is required for stacking capability". My question is: where can i find timeline, flow chart or something like that for AOS versions upgrade? When R04 will come?

Thank you for your help!

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 870
Joined: 01 Jul 2008, 10:51
Location: Germany

Re: OS6350 Stacking

Postby silvio » 19 Sep 2016, 15:22

Same infos at me. All has hoped with R03 stacking will introduced. But there wasn't this function. So we have to wait longer. I have no timeline - but I think it will take until 2017...
regards
Silvio

dartzen
Member
Posts: 35
Joined: 27 Dec 2010, 13:07

Re: OS6350 Stacking

Postby dartzen » 20 Sep 2016, 03:04

I don't think that it will take that long, since the stacking cables are already in the new WPL.

DaZmud_9
Member
Posts: 2
Joined: 16 Sep 2016, 09:48
Location: Poland

Re: OS6350 Stacking

Postby DaZmud_9 » 04 Nov 2016, 03:41

Hello guys,

New software release came out! Did somebody test stacking option on OS6350?

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 870
Joined: 01 Jul 2008, 10:51
Location: Germany

Re: OS6350 Stacking

Postby silvio » 04 Nov 2016, 13:24

last week I have seen AOS 6.7.1R04 first time and have successfull stacked the 6350-24/48. Automatically didn't work. You have to set the stack mode and slot id manually.
regards
Silvio


Return to “OmniSwitch 6350”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest