Lanpower active is not show in the configuration

Post Reply
resorte
Member
Posts: 22
Joined: 04 Jun 2008 12:44

Lanpower active is not show in the configuration

Post by resorte » 05 Mar 2018 16:00

hello
Somebody know why in some devices if active lanpower with "lanpower start 1" or desactive "lanpower stop 1" AOS don´t display the advice that say if the daughter module is on or off. Even if the module is on, you can't see the line "lanpower start 1" in the configuration snapshot. You can see that is on because the status command.

I have this issue in a OS6350-P48 release 6.7.1.146.R01 GA, and in a OS6350-P24 release 6.7.2.49 R01 GA. But I have other P48 with the same release 6.7.1.146 and this device not show this issue.

Some idea?

Regards

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 1137
Joined: 01 Jul 2008 10:51
Location: Germany

Re: Lanpower active is not show in the configuration

Post by silvio » 06 Mar 2018 01:37

If I remember correctly there where a known issue with this behavior. Best way will be an update to the newest release 6.7.2.112.R03_MR and test again.
regards
Silvio

resorte
Member
Posts: 22
Joined: 04 Jun 2008 12:44

Re: Lanpower active is not show in the configuration

Post by resorte » 07 Mar 2018 14:38

ok, I guess is the best too, I doubted it because the same version work right in other sw.

Thanks

Post Reply

Return to “OmniSwitch 6350”