[Solved] EMPand prt ?

Post Reply
yves67
Member
Posts: 7
Joined: 07 Dec 2018 10:28

[Solved] EMPand prt ?

Post by yves67 » 09 Dec 2018 15:12

I am a newbie with the 6350 switch Alcatel
I watched an Alcatel video on youtube to setup the 6350
In this video there is a command
ip interface emp address 10.10.1.55 MASK 255.255.255.0

my question is : on the 6350 where is the EMP port ?? is it the RJ45 console ?
There are only 8 RJ45 ports + 2 fiber ports ?

The command has been successfully accepted, and I can show the interface EMP with the show command

Thanks for any help

Regards

Yves67
Last edited by yves67 on 14 Dec 2018 13:00, edited 1 time in total.

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 1390
Joined: 01 Jul 2008 10:51
Location: Germany

Re: EMPand prt ?

Post by silvio » 10 Dec 2018 15:21

there is no EMP port - only at some R8-switches. Maybe the command is there, but without any function.
regards
Silvio

yves67
Member
Posts: 7
Joined: 07 Dec 2018 10:28

Re: EMPand prt ?

Post by yves67 » 10 Dec 2018 16:01

Thanks for your message
OK, no EMP port
to set up an IP address to the switch (for web, ssh, ftp access) should I do :

ip interface vlan_1 10.10.1.55 MASK 255.255.255.0

thanks for your help
yves67

devnull
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 971
Joined: 07 Sep 2010 10:16
Location: Germany

Re: EMPand prt ?

Post by devnull » 11 Dec 2018 03:47

i think it should do.
normally you would add the "vlan command" as well (necessary if you have multiple vlans. The "vlan_1" is just a name.
ip interface vlan_1 10.10.1.55 MASK 255.255.255.0 vlan 1

See also http://www.latouche.info/admin/user_gui ... witch.html

yves67
Member
Posts: 7
Joined: 07 Dec 2018 10:28

Re: EMPand prt ?

Post by yves67 » 14 Dec 2018 13:00

OK Thanks
I got another switch, it is working

Thanks again

Post Reply

Return to “OmniSwitch 6350”