OV2500 Top N Applications and Top N Ports Utilization no output

Post Reply
pne443486
Member
Posts: 1
Joined: 22 Nov 2013 01:11

OV2500 Top N Applications and Top N Ports Utilization no output

Post by pne443486 » 04 Aug 2017 09:16

Hi Guys,

OV2500 NMS 4.2.1R01 GA (Build 69, 09/16/2016)
- Top N Applications, Top N Ports Utilization profiles are configured but viewing has no output including Top N Clients.
- Top N Switches, Network Availability, Alarms, inventory shows output.

Alcatel-Lucent OS6860E-48 8.2.1.304.R01
- snmp v3 configuration done, devices discovered
- sflow configuration done

aaa authentication snmp local
user suser password xxxxxxx sha+aes read-only all
snmp station 1.2.3.4 suser v3 enable
snmp authentication-trap enable
snmp security authentication all

Is there anything I missed out configuration on switch or OV2500 NMS?

agirgis
Member
Posts: 10
Joined: 11 Feb 2014 04:46

Re: OV2500 Top N Applications and Top N Ports Utilization no output

Post by agirgis » 14 Aug 2017 04:41

Hi ,

Verify that the OS and OV server are at the Same time.

Specify the FTP Username and the Password during Discovery

Best Regards,
Anton
a.girgis@hotmail.com

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 967
Joined: 01 Jul 2008 10:51
Location: Germany

Re: OV2500 Top N Applications and Top N Ports Utilization no output

Post by silvio » 14 Aug 2017 06:10

I have the same error seen at me. Please try the same with snmp v2.
I haven't tested at me until now.
regards
Silvio

Post Reply

Return to “OmniVista 2500 v4.x”