H323 Oxe 7.0 Oxo 7.1

A H323 and SIP forum only !
Post Reply
daniele.bengala
Member
Posts: 23
Joined: 06 Jun 2009 17:13

H323 Oxe 7.0 Oxo 7.1

Post by daniele.bengala » 25 Jan 2011 04:45

I just configured a trunk h323 from Oxe 7.0 and an Oxo 7.1, all seems configured ok.
The oxo call the oxe, but when the oxe try to call a numer in the oxo i see in the t3 from oxo that message "unallocated number", seems that the oxo doesn't have the tie line numbering plan not configured ok, i check it and is ok.
Someone have an idea of another place to check in the configuration.
ACSE Oxe Corporate 11.0
ACSE Oxo Rce 8.1

User avatar
sera544
Member
Posts: 429
Joined: 22 Nov 2007 00:51
Location: Khartoum, Sudan
Contact:

Re: H323 Oxe 7.0 Oxo 7.1

Post by sera544 » 26 Jan 2011 00:53

Hi,

Check this..

OXO - Private numbering plan did u enter the OXO extension numbers...
OXE - Make sure u have given VOIP daughter board IP address ( Some case VOIP board placed in Co-CPU in this case u have to use Co-CPU IP address )
ACSE Business R.9.x

daniele.bengala
Member
Posts: 23
Joined: 06 Jun 2009 17:13

Re: H323 Oxe 7.0 Oxo 7.1

Post by daniele.bengala » 08 Feb 2011 11:54

Thank you for your help
i just resolve the issue when i put in the external numbering plan on oxo the right association was not enogh the private plan compiled at the start
ACSE Oxe Corporate 11.0
ACSE Oxo Rce 8.1

User avatar
tot3nkopf
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 4035
Joined: 02 Feb 2006 10:41
Location: Germany & Romania
Contact:

Re: H323 Oxe 7.0 Oxo 7.1

Post by tot3nkopf » 09 Feb 2011 15:07

Was the trunk group declared as public? If so of course the numbering is being analyzed in public dialing plan. Untick public and the user numbering will be analyzed in private numbering plan.

Post Reply

Return to “H323 / Sip”