Remote AP feature - Licences require

Locked
tincho.rn
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 928
Joined: 30 Jan 2006 09:40
Location: Argentina
Contact:

Remote AP feature - Licences require

Post by tincho.rn » 08 May 2009 16:40

Hi. Can someone confirm me if for Remote AP feature, you need VPN licences?. I understand that a VPN is make by the AP with the OA. I want to know if remote AP licences carrie a vpn licences or this last one has to be bought alone. Regards.
ACSE R11
OT R2.0

screamphoenix
Member
Posts: 3
Joined: 15 Apr 2009 02:42

Re: Remote AP feature - Licences require

Post by screamphoenix » 11 May 2009 05:13

Hi! When you purchase the Remote-Licence, you don´t need too buy an extra vpn-licence, it is included for this AP.

tincho.rn
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 928
Joined: 30 Jan 2006 09:40
Location: Argentina
Contact:

Re: Remote AP feature - Licences require

Post by tincho.rn » 11 May 2009 08:40

Thank you very much for your answer. Regards.
ACSE R11
OT R2.0

Locked

Return to “OmniAccess WLAN Switching Systems”