8001 not initializing

Post Reply
bugsbunny3
Member
Posts: 18
Joined: 14 Dec 2012 17:20

8001 not initializing

Post by bugsbunny3 »

Hi all, I have some Alcatel8001 phones connected to OXO connect, one of them doesn´t want to boot and stays in "Initializing" phase. I tried to plug it to PoE ethernet port, plug to 5V adapter, plug to adapter 5V without network, nothing helped to start this phone. Is there any chance to boot it from USB for example? Last FW version in phone was V4.2.0.7 11505.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
vappleyard
Member
Posts: 3
Joined: 09 Oct 2018 16:33

Re: 8001 not initializing

Post by vappleyard »

Hi!

Are you Trying to flash the phone?

If you have access to Alcatel Bussines Portal on Technical Knowledge Center, you may want to see the article titled "8001 desk phone stuck at initializing and not booting"...
https://alcatel-lucent-enterprise.secur ... nel%208001

Regards!
bugsbunny3
Member
Posts: 18
Joined: 14 Dec 2012 17:20

Re: 8001 not initializing

Post by bugsbunny3 »

Hi Vappleyard, I have access to ALE but link which you put here opens only main ALE web page and I couldn´t find it by name of file, can you send me the file?
usgdaskj
Member
Posts: 1
Joined: 16 Feb 2021 04:23

Re: 8001 not initializing

Post by usgdaskj »

Hi,
I have the same problem with 13 8001G SIP phone and the link above it doesn't work.
any help please ?
gacmuscat
Member
Posts: 1
Joined: 02 Sep 2021 02:00

Re: 8001 not initializing

Post by gacmuscat »

Hi,

I have same issue with lots of units 8001G.more units are going down as days pass by. Has anybody been able to figure out any solution for this issue?

Thanks & regards
Arfath
thunaer86
Member
Posts: 1
Joined: 17 Sep 2021 11:51

Re: 8001 not initializing

Post by thunaer86 »

Hi,

I have the same problem. I have two 8001. Any solution?

Thanks
Post Reply

Return to “Configuration”