Polycom SIP won't register on OXO R9.2

Post Reply
User avatar
bcmir
Member
Posts: 69
Joined: 10 Jan 2010 18:15

Polycom SIP won't register on OXO R9.2

Post by bcmir »

I am trying to connect the Polycom SIP conference phone to OXO R9.2, but cannot get it to register, although I have added 1 x IP User License?
I am not even sure that there is a VoIP board inside

The PowerCPU appears to be equipped with a VoIP16 boardm but Cabinet Topology picture below doesn't show it ??
This OXO is not using any SIP trunks (public or private).
Plus when I ordered the Ip User license in ACTIS, Iit didn't prompt me to order a VoIP board

The Wireshark trace says "SIP Error 501 Not Implemented"

Please see attachments for SIP traces and licence details:
FMD_SIP_1.jpg
FMD_SIP_2.PNG
FMD_3.PNG
FMD_4.PNG
Capture.PNG
Capture6.PNG
Capture7.PNG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
dryhouse
Member
Posts: 165
Joined: 06 Apr 2010 06:11
Location: Madrid,Spain

Re: Polycom SIP won't register on OXO R9.2

Post by dryhouse »

Hi,

i think you need licenses for SIP Phones.

Regards.
may the force be with you....

User avatar
bcmir
Member
Posts: 69
Joined: 10 Jan 2010 18:15

Re: Polycom SIP won't register on OXO R9.2

Post by bcmir »

Thanks, I've ordered the Open SIP license..

User avatar
fe80
Member
Posts: 73
Joined: 08 Sep 2015 09:15
Location: Germany

Re: Polycom SIP won't register on OXO R9.2

Post by fe80 »

standard port for sip phones is 5059

rkraehen
Member
Posts: 38
Joined: 24 Apr 2019 08:23

Re: Polycom SIP won't register on OXO R9.2

Post by rkraehen »

Some points to compare with the attached document :idea:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
bcmir
Member
Posts: 69
Joined: 10 Jan 2010 18:15

Re: Polycom SIP won't register on OXO R9.2

Post by bcmir »

Thanks... it was the missing license

Post Reply

Return to “H323 / IP / Pimphony”