SFM5-12/CPM5

Post Reply
ShawnPalcoTE
Member
Posts: 1
Joined: 09 Jan 2020 08:56

SFM5-12/CPM5

Post by ShawnPalcoTE »

I have a 7750 SR-12 and I am having a issue with the SFM5-12/CPM5 and the Fabric Speed with TiMOS-SR-13.0.R3. Is this CPM compatible. Every IOM3-XP that I put in says that the Fabric speed isn't supported.

lo0
Member
Posts: 31
Joined: 16 Feb 2016 11:46

Re: SFM5-12/CPM5

Post by lo0 »

Hi, Shawn. If you've booted into SR-OS, then the CPM is compatible/supported. If you're getting messages related to support of the set-fabric-speed command, you'll likely have to upgrade your version of SR-OS.

Is there any more detailed information in the system logs?

jeffchiu
Member
Posts: 3
Joined: 19 Dec 2019 01:57

Re: SFM5-12/CPM5

Post by jeffchiu »

Hello Lo0,
Do you know is there a specific license for upgrading Timos R015/R016??
Or I just load the image then active software is enough?

Best regards,

Stoffen
Member
Posts: 136
Joined: 23 May 2014 05:32
Location: Norway

Re: SFM5-12/CPM5

Post by Stoffen »

Just load the image :)
[flash=]
Christoffer

Network System Expert Norway
Nokia SRA #265
Alcatel-Lucent SRC 3RP Certified #552
Alcatel-Lucent SRC NRS-2 Certified #1104
Huawei HCNP Routing & Switching certified
Cisco CCNP Certified
LinkedIN
[/flash]

jeffchiu
Member
Posts: 3
Joined: 19 Dec 2019 01:57

Re: SFM5-12/CPM5

Post by jeffchiu »

Hello Stoffen
Thanks for your reply~!
If original version on SFM5-12 is Timos 13, still be okay if upgrade to Timos 16?
I worry only the license, config erased is okay for me.

Best regards,
Jeff

rakeshrana27
Member
Posts: 1
Joined: 31 Jul 2020 01:55

Re: SFM5-12/CPM5

Post by rakeshrana27 »

timos 13 is no longer supported...just go for timos 16... then check your chassis mode, AFAIK it should be "chassis mode d"

Post Reply

Return to “7750 SR”